'Pole' agredolça per a Hamilton a Turquia

El britànic sortirà onzè en la cursa d'aquest diumenge per haver canviat el motor

1 min
Lewis Hamilton durant la sessió d'entrenaments

BarcelonaLewis Hamilton s'ha adjudicat la pole al circuit d'Istanbul Park en la classificació per al Gran Premi de Turquia (14 h, DAZN). La pista estava molt delicada per les condicions de l'asfalt, encara moll per la pluja. Amb una calma tensa a l'espera que tornessin a caure gotes sobre el circuit turc, tots els pilots han tingut problemes per mantenir els seus monoplaces dins dels límit de la pista. Tot i això, la sessió s'ha pogut desenvolupar amb normalitat, amb la superioritat contundent de Lewis Hamilton des de la primera volta. La pole ha sigut per al pilot britànic, però a la graella de sortida d'aquest diumenge sortirà onzè després de ser sancionat per haver canviat el motor del seu Mercedes. Hamilton suma 102 poles en la seva carrera, i en el GP de Turquia buscarà la seva victòria 101 com a pilot de Fórmula 1.

Els Mercedes han estat intractables en la sessió de classificació per al Gran Premi d'aquest cap de setmana a Turquia. En les tres tandes, Hamilton ha liderat sempre la taula, escortat pel seu company d'equip, Valtteri Bottas, que sortirà des del primer lloc de la graella aquest diumenge. Max Verstappen, rival del de Mercedes pel Mundial, ha acabat amb el tercer millor temps, però sortirà des de la segona posició.

La cursa, que s'espera que es corri en sec, serà clau per al Mundial. Verstappen i Hamilton, que només li treu dos punts d'avantatge en la general, necessiten tots els punts possibles per intentar augmentar les distàncies i començar a sentenciar el Mundial més obert dels últims anys.

stats