Verstappen encén el Mundial i s'enduu la 'pole'

La polèmica entre el neerlandès i Hamilton torna a revolucionar la competició

1 min
Max Verstappen durant la classificació

BarcelonaEl Mundial torna a encendre's i la relació entre els dos pilots que es disputen el Mundial comença a tensar-se com mai. Després de l'escena viscuda durant els entrenaments lliures d'aquest divendres, la calma tensa s'ha instal·lat en el Gran Premi dels Estats Units (21h, DAZN). El pilot de Red Bull, en el centre de totes les mirades enguany com a rival únic de Hamilton pel Mundial, ha marcat el millor temps en la sessió de classificació que ha liderat de principi a fi.

La guerra, oberta des del Gran Premi d'Itàlia al circuit de Monza, torna a encendre's en terres nord-americanes. "Estúpid idiota!", li va dir Max Verstappen al britànic a través de la ràdio durant els entrenaments lliures mentre li feia la botifarra deixant el volant. Hamilton, aliè a l'insult del neerlandès, va rebre amb incredulitat el comentari del pilot de Red Bull. Des de llavors, la tensió ha estat present en el primer Gran Premi en terres americanes del triplet que tot just comença. La disputa real, però, era sobre l'asfalt. El neerlandès lidera el Mundial, fita impensable fa unes temporades, i en la cursa que es disputa aquest diumenge intentarà aconseguir encara més punts per ampliar el marge amb l'heptacampió britànic.

El neerlandès ha liderat la sessió de classificació, encara que en l'últim sospir el britànic li ha pispat el millor temps a un minut del final de la sessió. El pilot de Red Bull, però tenia la sort i la velocitat de la seva banda i en l'últim gir complet s'ha adjudicat la 'pole' que li permetrà marcar el pas en el Gran Premi d'aquest diumenge.

stats