MOTO2
Esports 06/04/2013

Pol Espargaró es refà d'una caiguda a l'inici i marca la 'pole' de Moto2

El català ha lluitat amb el japonès Nakagami i finalment ha aconseguit el millor temps de la jornada en l'última volta

N. García
1 min
El pilot català de Moto2 Pol Espargaró ha fet la 'pole' a Losail / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaPol Espargaró ha aconseguit la 'pole' al Gran Premi del Qatar que aquest cap de setmana es disputa al circuit de Losail. El català ha caigut a l'inici dels entrenaments oficials però ha pogut tornar a pista i arribar al box. La caiguda ha semblat deixar-lo tocat –de fet, el pilot ha assegurat que ha rebut un cop al cap i s'ha marejat una mica– i quan ha tornat a pista no aconseguia fer bons temps per apropar-se al japonès Takaaki Nakagami, que ha rodat a un alt ritme.

Mica en mica, el de Granollers ha anat calmant-se i en l'últim sospir, ha aconseguit el millor temps. Espargaró ha aprofitat el rebuf de Zarco i ha creuat la línia de meta amb un temps de 2:00.882, el més ràpid de tot el cap de setmana a la categoria de Moto2. Segon ha acabat Takaaki Nakagami i tercer, el finlandès Mika Kallio.

Qui ha millorat respecte la temporada passada ha estat Nico Terol. El pilot d'Alcoi ha aconseguit marcar el setè millor registre, just per davant del català Tito Rabat, que també ha fet una gran sessió oficial. Ricard Cardús ha acabat 18è, Toni Elías 20è i Axel Pons, que ha caigut a quatre minuts per al final, 21è.

stats