MOTOGP
Esports 30/09/2012

Pedrosa guanya a Aragó i segueix retallant distàncies en la lluita pel Mundial amb Lorenzo

El de Castellar del Vallès suma a Motorland cinc punts més que Lorenzo, que encapçala el Mundial amb 33 punts d'avantatge

N. García
1 min
Dani Pedrosa celebra el triomf al GP d'Aragó

BarcelonaDani Pedrosa ha aconseguit un important triomf al Gran Premi d'Aragó. El de Castellar del Vallès, que en l'anterior cursa va caure i no va poder sumar cap punt, s'ha refet amb un triomf contundent davant el líder del Mundial, Jorge Lorenzo.

El català arrencava segon i, tot i que Lorenzo ha fet una gran sortida i ha intentat escapar-se en solitari, Pedrosa ha reaccionat i en poques voltes s'ha enganxat al balear. A 17 voltes per al final, Pedrosa se situava primer després de superar Lorenzo amb un gran interior. El català, tot just situar-se líder, ha començat a obrir forat amb Lorenzo. En una volta li treia mig segon i en dues, dos. Pedrosa ha rodat al seu ritme, conscient que podia ser més ràpid que Lorenzo, i ha sumat el quart triomf de la temporada.

Pedrosa ha creuat la línia de meta a gairebé sis segons i mig de Lorenzo, que ha acabat segon. El balear no ha arriscat massa i ha preferit pensar en el Mundial.

Tercer ha sigut Andrea Dovizioso, que ha lluitat de valent amb el seu company, Cal Crutchlow, pel tercer graó del podi.

Pel que fa a les CRT, el granollerí Aleix Espargaró ha tornat a ser el millor després d'acabar en la 10a posició, just per davant del seu company, el francès Randy de Puniet.

El Campionat del Món el segueix encapçalant el mallorquí Jorge Lorenzo, però ara només amb 33 punts d'avantatge respecte a Dani Pedrosa, que ha retallat aquest diumenge cinc punts.

stats