Galleda d'aigua freda per a Àlex Márquez en la seva millor cursa

El pilot de Cervera lluitava pel seu primer podi quan la cursa s'ha aturat per bandera vermella

1 min
Marc Márquez durant la cursa

BarcelonaAmb el Mundial decidit, el circuit d'Algarve ha sigut l'escenari perfecte per veure una actuació magistral i sorprenent d'Àlex Márquez. El germà petit dels de Cervera ha tret el màxim suc a la seva LCR (moto satèl·lit d'Honda) i ha aconseguit la millor posició en una cursa en la màxima categoria. Quart per darrere de la Ducati de Jack Miller, el pilot català ha estat a punt de pujar per primer cop al podi després d'una lluita aferrissada amb el pilot australià en la segona part de la cursa.

La victòria, però, ha sigut per a Pecco Bagnaia. El de Ducati està intractable aquest final de temporada i es postula com a rival de Quartararo de cara a la pròxima campanya. L'italià sortia des de la pole per cinquena vegada consecutiva i no ha cedit ni una mil·lèsima a Joan Mir, que ha ocupat el segon esglaó del podi.

Si la cara de la moneda del Gran Premi ha sigut Bagnaia, la creu ha sigut Fabio Quartararo. El francès va aixecar el títol a l'últim Gran Premi i amb la celebració ja païda ha fet una actuació regular que ha acabat amb caiguda a poques voltes del final. Per primer cop aquest any, el de Yamaha no puntuarà i deixa de ser l'únic pilot en totes les categories que suma en totes les curses.

stats