MotoGP

Marc Márquez torna a lliscar damunt la grava a Misano

Mentre que el de Cervera cau en la classificació, Pecco Bagnaia es torna a adjudicar la 'pole'

2 min
Marc Márquez en el box d'Honda a Misano

BarcelonaEl circuit de Misano ha sigut l'escenari d'una sessió de classificació ben accidentada: caigudes en totes les tandes han condicionat una qualy que ha proclamat Pecco Bagnaia com a poleman de cara a la cursa d'aquest diumenge al Gran Premi de San Marino (14 h, DAZN). Marc Márquez i Aleix Espargaró, dos dels pilots que més bon ritme tenien, han acabat anant per terra al voler portar la moto al límit per millorar el temps. El tro de Cervera sortirà setè per darrere del seu company d'equip, Pol Espargaró, i per davant del germà petit dels Espargaró.

El Mundial de MotoGP està entre Bagnaia i Quartararo. El francès continua sent líder de la general, però, des del GP d'Aragó, Pecco Bagnaia està intractable. Ara, en el Gran Premi de casa, l'italià de Ducati espera retallar punts i distància amb el de Yamaha i posar-lo contra les cordes. De moment, sortirà primer al circuit de Misano després de batre el rècord de la pista volant sobre l'asfalt.

Fora de la lluita pel Mundial, Marc Márquez encara intenta recuperar sensacions. El de Cervera encara està recuperant-se de l'accident que el va allunyar de l'asfalt la temporada passada i, sobretot en aquest Gran Premi, ha notat molèsties al braç que encara no està en plena forma. Aquest dissabte, ha tornat a anar al límit i ha acabat anant per terra. Mentre s'enganxava a la roda de Pecco Bagnaia per aconseguir un bon temps de cara a la classificació, el d'Honda ha perdut el control de la roda davantera i no ha pogut evitar lliscar damunt la grava. Amb el temps quasi exhaurit, no ha pogut tornar a la pista i sortirà escortat pels germans Espargaró.

La classificació de Moto 3 també ha estat plena de caigudes. Romano Fenati (Husqvarna) ha sigut profeta a la seva terra i ha aconseguit la seva tercera pole position de la temporada i la setena de la seva carrera esportiva. L'italià sortirà per davant dels seus compatriotes Dennis Foggia (Honda) i Niccolo Antonelli (KTM). El líder del mundial, Pedro Acosta (KTM), partirà des de la novena plaça.

stats