Motor

MotoGP torna a gaudir de Marc Márquez: els apunts de la 'qualy' del GP d'Aragó

El pilot de Cervera torna a la competició mentre que Pecco Bagnaia s'endú la 'pole'

2 min
Marc Márquez en el box d'Honda durant la 'qualy'

Sant Joan DespíHa tornat. Des que divendres va pujar a la seva Honda de nou, Marc Márquez ha sigut el protagonista del Gran Premi d'Aragó que es disputa aquest cap de setmana. El de Cervera ha acaparat els focus a la qualy en què l'italià Pecco Bagnaia s'ha endut la pole i partirà des de la posició noble en la cursa d'aquest diumenge.

Marc Márquez és incomparable

El pilot català és un home de paraula. El vuit cops campió del món sempre ha defensat que si tornava era per competir, i així ha sigut. Lluny han quedat les imatges del català agafant roda per poder tenir un bon ritme. Márquez ha tornat amb la seva millor versió, però no s'ha vist recompensada de cara a la cursa d'aquest diumenge (15 h, DAZN). Márquez sortirà tretzè després de no superar la Q2 per una bandera groga en l'últim gir, on necessitava millorar el seu temps.

Pecco Bagnaia, el 'poleman' d'Aragó

El pilot de Ducati no té rival. Pecco Bagnaia està intractable aquesta temporada, i aquest diumenge, com comença a ser una tradició, partirà des de la primera posició de la graella de sortida. Bagnaia fa quatre curses consecutives que puja a l'esgraó més alt del podi i ara busca sumar-ne la cinquena. Les motos de la marca italiana estan un pas per davant de la resta i, de nou, ha quedat clar a la qualy del GP d'Aragó: les tres primeres places per la sortida de diumenge són per a ells.

Pecco Bagnaia durant els lliures al GP d'Aragó

Aleix Espargaró no té cap intenció d'afluixar

Il Capitano no perdona. El pilot d'Aprilia ha estat tota la seva vida lluitant per aconseguir un títol Mundial de MotoGP i aquest any, que ho té a tocar, no pensa abaixar els braços. Mentre sigui matemàticament possible, no deixarà d'empentar i posar la seva moto al màxim. Amb el suport de la seva família, pilar fonamental en la seva vida i en la seva evolució dins del pàdoc de MotoGP, sortirà quart aquest diumenge i, malgrat el ritme imparable de les Ducati, no té cap intenció d'afluixar.

stats