LLIGA DE CAMPIONS
Esports 14/03/2012

Mourinho: "Hem escoltat que ens han xiulat. Però hi ha un grup darrera la porteria que ens dóna suport. Cal agrair-ho"

José Mourinho s'ha mostrat crític amb part de l'afició del Madrid, que ha xiulat el joc del seu equip en el triomf 4-1 davant del CSKA

Ara
1 min
José Mourinho a la banqueta del Bernabéu

BarcelonaL'entrenador ha parlat sobre les reaccions del públic, en afirmar que "ni critico ni comento el suport de la grada. El continuarem demanant, però no vull criticar-després. Hi ha un grupet darrere de la porteria i cal agrair aquest suport". A més, ha afegit que ": "Hem escoltat clarament que ens van xiular i hi ha un grupet al darrere que ens dóna suport sempre".

El tècnic portuguès ha afirmat que "no penso en el rival en els quarts de final. Som aquí, que és el més important i ara a esperar". Sobre la sanció de Xabi Alonso per al partit dels quarts de final, Mourinho ha dit que "no podem plorar perquè Xabi no jugui. No hi haurà problema perquè jugui Lass o Granero amb Khedira. Descansarà, així jugarà els partits de Lliga". Sobre els debat Higuaín-Benzema, Mourinho ha dit que "els davanters han marcat, però el més important és jugar com a equip, com un col·lectiu. Per a mi el debat és que tots dos han fet bé la seva feina ".

De Kaka, ha afegit que "ha fet un partit espectacular. Mai ha treballat tant com ara. Treballa fantàstic per a l'equip i és normal que arribi al minut 75 i li fallin les cames. Les millors ocasions en el primer temps les ha fet ell ". I finalment, sobre la defensa ha afirmat que "Jo no he vist patiment. Pepe i Ramos han jugat a la línia del centre del camp i ells no han arribat. Hem patit al final perquè l'equip s'ha aturat".

stats