WIMBLEDON
Esports 07/07/2018

Nadal arriba als vuitens de Wimbledon i seguirà com a número 1 mundial

S'ha desfet en tres sets del jove australià De Miñaur (6-1, 6-2 i 6-4)

Ara
1 min
Nadal arriba als vuitens de Wimbledon i seguirà com a número 1 mundial

BarcelonaRafael Nadal ha derrotat el jove australià Alex de Miñaur en tres sets (6-1, 6-2 i 6-4) i s'ha classificat per als vuitens de final de Wimbledon, triomf que permet al jugador de Manacor defensar el número 1 del món al final del torneig, encara que perdi el pròxim partit.

En el primer duel entre Nadal i l'australià amb arrels espanyoles De Miñaur, el número 1 mundial no ha donat opcions a un rival agressiu però que ha comès moltes errades no forçades. El primer set ha sigut un passeig per a Nadal (6-1), que tampoc ha donat opcions, especialment amb seu servei, al seu rival en el segon. En l'últim De Miñaur ha aconseguit centrar-se una mica, però Nadal, amb un sol 'break' n'ha tingut prou per arribar als vuitens. El rival de Nadal serà el txec Jiri Vesely, botxí de l'italià Fabio Fognini. En cas que arribés als quarts de final, el rival seria o l'argentí del Potro o el francès Gilles Simon.

Simona Halep, eliminada a Wimbledon

Sorpreses al quadre femení

La jugadora de Taiwan Hsieh Seu Wei ha destronat la romanesa Simona Halep, número 1 del món (3-6, 6-4 i 7-5) i ha deixat la txeca Karolina Pliskova com l'única Top 10 del quadre. Amb l'eliminació de la recent guanyadora de Roland Garros, Wimbledon perd una de les dues úniques Top 10 que quedaven en el quadre. De fet, aquest és el primer cop en tota l'era Open del tenis, és a dir, des de l'any 1968, en què les cinc primeres jugadores del món no arriben ni als vuitens de final d'un torneig del Grand Slam.

stats