DAKAR 2018
Esports 20/01/2018

Nandu Jubany acaba el seu primer Dakar

El cuiner debutava al ral·li aquest any, després que l'any passat es lesionés abans d'anar-hi

N.g.
1 min
Nandu Jubany, durant una de les etapes del Dakar 2018

BarcelonaNandu Jubany ha acabat el seu primer Dakar. El cuiner català, que des de fa temps s'havia ficat entre cella i cella participar en el ral·li i acabar-lo, ha complert l'objectiu. Aquest dissabte els pilots han fet l'última etapa, un bucle amb sortida i arribada a Córdoba (Argentina) i, després de 14 etapes, Jubany ha aconseguit travessar la línia de meta en la 53a posició.

En total, Jubany ha competit més de 63 hores sobre la moto, un temps al qual s'ha de sumar el que ha hagut de menester per completar els llargs enllaços des de les sortides dels bivacs fins a l'inici de les especials i des de les línies de meta de les especials fins al següent bivac. El cuiner, a més, va celebrar aquest divendres el seu 47è aniversari i, per tant, arribar aquest dissabte a la meta de Córdoba és per a ell un gran regal d'aniversari.

Malgrat el cansament acumulat durant totes les etapes, Jubany encara ha tingut temps per cuinar al Dakar. Així, el dia de descans, a La Paz, el cuiner va penjar una foto en què se'l veia fent una paella per a tots els membres de l'equip.

Jubany ha acabat el Dakar l'any del seu debut. I és que l'any passat hi va voler anar, però es va lesionar poc abans de començar i no es va poder recuperar a temps per participar-hi.

stats