Esports 19/11/2017

El Nàstic segueix sumant a fora de casa després de vèncer al camp del Numància (1-2)

Un gol d'Uche al minut 87 allunya els grana a tres punts del descens

El Nàstic ha tret tres punts molt valuosos de la seva visita a Sòria

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona segueix traient profit dels partits a camp contrari. Si al Nou Estadi no troba la manera de fer-se fort, a fora de casa segueix trobant els punts que no aconsegueix com a local. Aquest cop ha vençut (1-2) amb un punt d'èpica un Numància situat a la zona de promoció d'ascens.

El partit ha començat amb força emoció i dos gols en sis minuts. Al minut 2, Manu Barreiro ha avançat els tarragonins després que un xut seu toqués el travesser i el refús acabés altre cop a les seves botes. A la segona, no ha perdonat. L'alegria, però, els ha durat poc, als grana, ja que quatre minuts després un córner dels locals ha acabat amb un gol en pròpia porteria del mateix Barreiro, que ha anotat en les dues porteries. De la bogeria inicial s'ha passat a la calma. Tots dos conjunts han recuperat la prudència fins que, a falta de tres minuts per al final, Uche ha culminat amb l'esquerra dins l'àrea una centrada de Barreiro.

Els grana sumen així tres triomfs en les últimes quatre sortides, uns bons resultats que els han permès allunyar el descens a tres punts. El pròxim repte, dissabte que ve a Tarragona contra un Llorca en descens.