Esports 02/10/2016

Nova Zelanda derrota l'Argentina a Buenos Aires (17-36)

Els All Blacks prenen la capital argentina i reben el trofeu que els acredita com a campions del Rugby Championship 2016

Ferran Vital
1 min
Els All Blacks, campions del Rugby Championship 2016

Els All Blacks de Nova Zelanda van superar ahir una exigent prova després de guanyar els Pumas argentins a l'estadi José Amalfitani de Buenos Aires, feu de Vélez Sarsfield i del combinat argentí dels Jaguares.

Els campions del món no han donat cap opció a la selecció argentina i han dominat el partit des de bon començament. L'Argentina proposava una defensa numantina que Nova Zelanda ha trigat mitja hora a derivar, però quan ho ha fet ha aconseguit quatre assajos gairebé consecutius (Lienert-Brown, Crotty, Coles i Perenara).

Amb el partit a la butxaca, Nova Zelanda encara ha anotat un altre assaig al cap de pocs minuts de la represa, de la mà de Ben Smith. Amb un marge molt ampli de punts, Nova Zelanda ha aixecat el peu de l'accelerador al segon temps i ha fet entrar jugadors menys habituals, cosa que ha aprofitat l'Argentina per anotar un assaig de la mà de Facundo Isa i retallar distàncies mitjançant l'encert de cara a pals de Nicolás Sánchez. D'aquesta manera s'ha establert el marcador final de 17 a 36.

Després de la victòria sobre els argentins, els All Blacks han rebut el trofeu que els acredita com a campions del Rugby Championship 2016.

stats