HOQUEI PATINS
Esports 24/05/2014

El Calafell Tot l’Any guanya a Igualada i acompanyarà els igualadins a la CERS (1-5)

La desfeta del Cerceda a Tordera ha classificat els dos equips, mentre que el Vic s’acosta a la Lliga Europea superant el Lleida, el Liceo tomba el Barça sense res en joc i el Noia guanya in extremis a la pista del Voltregà

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Calafell Tot l’Any ha golejat per 1-5 a la pista del Monbus Igualada gràcies a un ‘hat trick’ de Marc Vergés i es classifica per primera vegada a la seva història per la Copa de la CERS. A més, la desfeta del Cerceda per 7-2 a Tordera, a banda de treure els torderencs de la zona de descens, ha classificat de retruc l’Igualada per la CERS tot i la derrota. També ha donat un pas important per entrar-hi el Noia Freixenet, que ha guanyat in extremis per 2-3 a la pista del Voltregà gràcies a un gol d’Aleix Esteller sobre la botzina.

També ha estat a punt d’assolir el seu objectiu, en aquest cas la permanència, l’ICG Software Lleida, que tot i anar guanyant per 1-3 a Vic ha vist com els locals acabaven remuntant a última hora amb un gol de Ferran Font en els últims segons que acosta els de Ferran Pujalte a la Lliga Europea. Finalment, el Liceo ha derrotat el Barça per 5-4 en un autèntic partidàs tot i no haver-hi res en joc gràcies a un gol de Josep Lamas també a les acaballes. Demà es completarà la 28a jornada de l’OK Lliga amb el Vilanova- Vilafranca Capital del Vi.

stats