Barça
Esports 11/07/2023

Parlem supera l'oferta de Telefónica i serà el nou proveïdor tecnològic del Barça

L'acord comporta donar servei a fins a 775 línies de mòbil

1 min
Aficionats del Barça durant un partit al Camp Nou.

BarcelonaL’empresa de telefonia catalana Parlem Telecom és el nou proveïdor de telecomunicacions del Futbol Club Barcelona. Tal com ha pogut saber l’ARA, la companyia ha guanyat el concurs després d’imposar-se a l’oferta de Telefónica, que era la que fins ara prestava aquest mateix servei. L’adjudicació arriba mesos més tard que aquestes dues mateixes companyies es disputessin el concurs de serveis de connectivitat de la Generalitat. En aquella ocasió, Telefónica va imposar-se a la catalana.

Tot i que no s’ha detallat la quantitat de l’acord, comporta donar servei a fins a 775 línies de mòbil. La companyia catalana també haurà de donar serveis de telefonia de veu i dades al club, a més de proporcionar el servei de comunicacions mòbils corporatius al Barça i a les entitats associades. Així, la companyia cobrirà totes les necessitats del club blaugrana pel que fa a telecomunicacions.

Amb aquest moviment, Parlem Telecom vol seguir enfortint la seva associació amb el teixit esportiu català. Actualment l’empresa catalana ja és soci tecnològic i patrocinador del Girona FC. En terres gironines també és patrocinador de l'equip de bàsquet Uni Girona. A més, l'empresa té el naming de la lliga d'hoquei patins OK Lliga i és el patrocinador principal del Club Patí Calafell.

stats