Esports 16/05/2021

Pas enrere del Sabadell en la lluita per la permanència (0-2)

Els arlequinats, incapaços de reaccionar, han perdut contra el Tenerife a la Nova Creu Alta

El CE Sabadell ha perdut amb el Tenerife (0-2)

El CE Sabadell ha caigut contra el Tenerife (0-2) i talla en sec les bones sensacions que havia mostrat en els darrers partits que havia jugat a la Nova Creu Alta, on havia aconseguit guanyar el Rayo i el Mallorca. Amb la derrota contra el conjunt de les Illes Canàries, els d'Antonio Hidalgo encadenen dos partits sense guanyar i veuen com es complica la permanència a falta de tres jornades per al final del campionat. Els gols de Vada i Sergio González deixen els arlequinats una jornada més en zona de descens.

Contra el Tenerife, que s'ha assegurat mantenir la categoria després del primer triomf a domicili en els últims vuit desplaçaments, els arlequinats han tingut moltes dificultats per generar perill i, ben aviat, al minut 22, s'han vist a remolc en el marcador. Després d'una bona jugada entre Fran Sol i Nono, Vada ha superat Mackay amb un xut creuat. Sense pràcticament cap ocasió més, especialment per part de l'equip català, s'ha arribat amb aquest marcador al descans.

A la represa, el Sabadell ha tingut l'oportunitat més clara fins llavors, però sense sort: Guruzeta per ben poc no caça una bona centrada de Cornud dins de l'àrea i Sergio González gairebé es marca en pròpia porta, però ho ha evitat el porter Dani Hernández. González seria protagonista poc després marcant el segon i definitiu gol per al Tenerife en una acció a pilota aturada en què ha rematat tot sol. Hidalgo ha intentat reanimar el seu equip amb canvis de tall ofensiu, però el Sabadell ha estat incapaç de reaccionar.