SUPER BOWL
Esports 23/01/2017

Patriots i Falcons: els dos finalistes que jugaran la Super Bowl

El gran duel, el primer de la història entre els dos equips, es jugarà el 5 de febrer

Efe
1 min
Martellus Bennett, dels Patriots, celebra la classificació per a la final

HoustonEls New England Patriots i els Atlanta Falcons han complert amb els pronòstics d'equips favorits per arribar a la Super Bowl de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL) després de proclamar-se campions de les respectives conferències: l'Americana (AFC) i la Nacional (NFC).

Els primers que s'han classificat per al partit (que es disputarà el diumenge 5 de febrer) han estat els Falcons, que, amb el seu passador estel·lar Matt Ryan han destrossat els Green Bay Packers en superar-los per 44-21. Així, els Falcons disputaran per segon cop en la història la Super Bowl com a campions de la NFC.

Per la seva banda, els Patriots també han atropellat (36-17) els Pittsburgh Steelers i jugaran per setè cop la Super Bowl sota la direcció de l'entrenador Bill Belichick i el mariscal de camp estel·lar Tom Brady.

Tots dos equips han tingut l'avantatge de camp i han decidit els triomfs amb el poder de les seves ofensives que s'han imposat a les defenses rivals.

El gran duel entre els Patriots i els Falcons, el primer de la història entre els dos equips, es jugarà el 5 de febrer i tindrà com a escenari el NRG Stadium de Houston. El món de les apostes de Las Vegas ja dona els Patriots com els favorits al triomf amb tres punts d'avantatge sobre els Falcons.

stats