Esports 07/07/2016

La Penya Juvenil confirma que s'unirà a la Incondicional 1900

La grada d'animació espanyolista ja supera els 790 inscrits i podria arribar als 1.200

Roger Requena
2 min
La Penya Juvenil s'ubicava la grada superior del gol Prat

BarcelonaNingú vol quedar-se fora del nou projecte espanyolista liderat als despatxos per Chen Yansheng i a la gespa per Quique Sánchez Flores. Tampoc a la grada, on el ritme de renovacions de socis va a gran velocitat, els aficionats volen perdre's un curs vinent que pot iniciar una nova etapa plena d'optimisme. Un gran pulmó revifarà l'ambient del RCDE Stadium.

Després de setmanes de negociacions entre dirigents de l'Espanyol i dels grups d'animació La Curva RCDE i la Penya Juvenil 1991, aquest segon grup ha confirmat que s'unirà a la grada única que tindrà lloc al gol Cornellà a partir del curs vinent, on ara ja hi habitava el primer grup.

Així, la Incondicional 1900, nom amb el qual el club va denominar aquesta nova grada d'animació, recuperarà bona part de l'ambient que feia anys que s'havia perdut, concretament des del febrer de 2013, quan els dos grups van emprendre camins diferents i van separar-se. Fa pocs dies es va anunciar que ja hi havia 790 inscrits a la nova zona d'animació, pel que un cop se sumi el nou grup, la xifra podria apropar-se als 1.200 que hi cabrien a la zona delimitada per tanques de metacril·lat. La inscripció a aquesta grada és oberta per a tots aquells aficionats que ho desitgin.

Segons ha pogut saber l'ARA, el club no preveu pel proper curs eixamplar aquesta zona per donar cabuda a més gent que s'hi volgués inscriure, però si que podria fer-ho de cara a temporades següents, fins arribar al límit de tenir, com a grada d'animació delimitada, tota la grada inferior del gol Cornellà. Per a això, però, caldria que hi haguessin molts més inscrits, pel que és un procés que encara requerirà d'un cert temps.

stats