Natació Sincronitzada
Esports 25/09/2012

Un equip tècnic de 5 persones substitueix la feina que aglutinava Anna Tarrés

La seleccionadora serà Esther Jaumà, les ajudants Mayuko Fujiki i Anna vives, Gemma Mengual ajudarà en la part artistica, i Ana Montero, la coordinadora general

Albert Solé
1 min
El nou equip tècnic de la selecció de natació sincronitzada / CRISTINA CALDERER

Sant Cugat del VallèsTota la feina que aglutinava quasi en exclusiva Anna Tarrés a la selecció espanyola de natació sincronitzada, ara quedarà repartit en un equip tècnic de 5 persones.

Ana Montero - nova coordinadora general de tota la sincro de la Federació Espanyola, fins ara només coordinava les categories inferiors i tarrés es feia càrrec de la direcció de l'equip absolut.

Esther Jaumà- nova seleccionadora absoluta, fins ara era la seleccionadora júnior.

Mayuko Fujiki - nova primera ajudant de Jaumà, encara ara és seleccionadora dels Estats Units, i al desembre ho deixarà per tornar a Catalunya, on va passar 7 anys al costat de Tarrés.

Anna Vives - nova segona ajudant de Jaumà, fins ara estava a l'equip tècnic de la Federació.

Gemma Mengual - ajudarà de manera periòdica i puntual en l'apartat artístic de les coreografies.

Al president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, li han preguntat si és normal que en temps de crisi se substitueixi a una persona per cinc: "Tenim el repte de superar els problemes econòmics, però podem afrontar tenir un equip de cinc. No diré sí és més o menys que el que cobrava l'Anna".

stats