CAS PISTORIUS
Esports 17/03/2014

Pistorius va encarregar sis armes abans de matar la seva parella

Sean Rens, proveïdor de municició, ha assegurat que l'atleta va cancel·lar la seva comanda un mes després dels fets

Efe
1 min
L'atleta Oscar Pistorius arriba a la cort suprema de Pretòria. Comença el judici per l'assassinat de la seva nòvia / EFE

PretoriaL'atleta Oscar Pistorius va encarregar 6 armes de foc abans de matar a trets la seva nòvia, la model Reeva Steenkamp, i va cancel·lar la seva comanda un mes després dels fets, segons ha assegurat un proveïdor en el judici que encara s'està duent a terme contra el corredor pel suposat assassinat de la seva parella.

Segons ha detallat el comerciant d'armament Sean Rens en la seva declaració davant la jutge, el velocista havia encarregat tres pistoles, un revòlver i dos rifles, un d'ells la "versió civil" del que fan servir la Policia i l'Exèrcit sud-africans. Des que va entrar en contacte amb Rens el maig de 2012, Pistorius va comprar al testimoni altres armes de foc, com un revòlver Smith and Wesson 500.

El corredor comptava amb totes les llicències i permisos necessaris per a posseir les armes de foc que va comprar o encarregar. "Era un gran amant de les armes, estava entusiasmat amb elles", ha dit el proveïdor, cosa que ja havien declarat dos amics i una exnòvia de Pistorius durant el procés judicial.

A més d'estar acusat de l'assassinat de Steenkamp, l'atleta s'enfronta a tres càrrecs més: dos per disparar pistoles en llocs públics i un altre per possessió il·legal d'armament. L'atleta va confessar haver matat la seva nòvia el 14 de febrer de l'any passat a casa seva després de disparar una pistola a través de la porta tancada del lavabo, encara que assegura que ho va fer pensant que es tractava d'un intrús.

stats