BARÇA
Esports 08/08/2019

Sense Pogba, el Madrid se centra en Neymar

El València descarta la possibilitat d’incorporar aquest estiu Rafinha

T.p. / X.h.
2 min
El Madrid també treballa per intentar que Neymar jugui amb ells aquesta temporada.

BarcelonaMalgrat que la Premier League va tancar el seu mercat, a Europa queden encara moltes carpetes encara obertes. I el cas més mediàtic és el d’un Neymar que juga a dues bandes, amb part de l’entorn del jugador preferint que marxi al Reial Madrid però amb el futbolista encaparrat en tornar al Barça. Tant alguns futbolistes del club blaugrana com l’entitat han fet arribar a Neymar que hauria de ser més agressiu en la seva lluita per aconseguir que el PSG accepti vendre’l al Barça. Des de el club blaugrana se segueix insistint públicament que no es vol fitxar Neymar, però portes endins expliquen que la pròxima setmana podria ser clau per veure si es tanca una negociació ben complicada.

L’aparició del Madrid en escena ho ha complicat més tot. El Barça no creu que sigui una estratègia del pare de Neymar per fer pujar el preu del seu fill, o una forma del Madrid i el PSG de trencar els plans del Barça. El Madrid ha parlat seriosament de fitxar Neymar, ja que Florentino Pérez, enfadat pels resultats pobres de l’equip, vol un segon cop d’efecte després de fitxar Hazard. La idea era endur-se el francès Paul Pogba del Manchester United, però els red devils no han volgut negociar. Malgrat que el mercat de la Premier s’ha tancat, Pogba encara podria ser venut, perquè la normativa no permet als anglesos comprar, però sí vendre. Però el Madrid sap que l’United difícilment acceptarà perdre un dels seus millors jugadors si no pot comprar un recanvi. Neymar, doncs, queda com a única possible sortida per a un club que ja el va voler fitxar quan era al Santos.

Oficialment, el preu de Neymar és de 300 milions, però el PSG acceptaria rebaixar aquesta xifra. El club blanc voldria incloure en aquesta operació alguns dels jugadors que Zidane no vol al seu primer equip, com Garteh Bale, James Rodríguez o Mariano. El Barça també vol proposar incloure jugadors com Coutinho o, si cal, Dembélé, si aconseguís negociar oficialment amb els francesos. I per aconseguir negociar necessita que Neymar faci la feina bruta als despatxos de la capital francesa i deixi clar que no vol seguir jugant al PSG i que vol tornar a Barcelona. El Barça espera, mentre el Madrid pressiona.

Rafinha, buscant destí

Neymar és l’únic nom que podria arribar al Barça abans del tancament del mercat de fitxatges. En canvi, la idea és aconseguir obrir la porta a diferents jugadors. Però la direcció esportiva té problemes per vendre o cedir jugadors com Rafinha. Fonts del club van admetre a l’ARA que en aquest moment les converses amb el València, obertes des de feia setmanes per parlar del cas del brasiler, s’han acabat sense acord. Rafinha segueix buscant un destí.

stats