Esports 28/04/2019

Rubi: "És l'any que tenim Europa més a prop de les últimes quatre temporades"

El tècnic insisteix que vol "votar intentar" assaltar la setena posició mentre sigui possible

Roger Requena
2 min
Rubi, durant la roda de premsa prèvia al duel contra el Betis

BarcelonaL'Espanyol tancarà aquest dilluns la jornada contra el Betis amb la intenció posada en mantenir la flama de la il·lusió per aconseguir la setena plaça fins a l'última jornada. Així ho ha ratificat Rubi abans d'anar a Sevilla. El sap tècnic que l'objectiu no serà fàcil, però també aposta per la bona dinàmica de l'equip en aquestes últimes setmanes, tot i que té clar que "no podem fallar". El tècnic maresmenc ha assegurat que, enguany, "en cada partit amb el Betis ho hem fet una mica millor. No ens ha arribat per guanyar però l'evolució ha estat bona". Per tant, apunta, "ens agradaria repetir les coses que vam fer bé a la Copa".

Destaca que no hi ha motivació més gran que "intentar continuar a dalt. La setena plaça serà lluny, però ho veurem d'una altra manera si guanyem. Encara han de passar moltes coses", reitera, alhora que reconeix que "ens agradaria estar a tres punts o menys. I tot això passa per guanyar al camp del Betis". Rubi ha subratllat que, dels últims anys, aquesta temporada és la que els deixa "més a prop d'Europa. "És molt difícil perquè no podem fallar, però també costa que ens guanyin. Nosaltres necessitem guanyar i el que tenim clar és que competirem", ha dit. I ha afegit que "si algú aspira a la setena plaça és el vuitè o el novè. No vull fer càbales perquè sé que és difícil, però volem seguir mirant endavant".

El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que a l'equip li ha costat "tancar els partits" però prefereix això que no pas "sortir convençuts al camp". De tota manera, també ha argumentat: "Ens ha faltat una mica de fortuna aquesta temporada. Per exemple, en aquella ratxa de sis derrotes vam fer mèrits per haver sumat algun punt". Finalment, del Betis n'ha destacat que "afrontarà el partit amb el màxim d'implicació. Dubto que els agafem adormits. Han fet una mala ratxa de resultats, però també tenen una afició que passa d'estar preocupada a animar. Si el Betis es posa al davant en el marcador, l'afició els ajudarà". Sobre l'estil dels andalusos, Rubi ha comentat que li "agrada molt l'estil de joc del Betis", i ha argumentat que si han tingut una mala ratxa és perquè "els equips que juguen tres competicions tenen la dificultat de mantenir el nivell tota la temporada a causa de l'esforç físic".

stats