Esports 03/05/2019

Rubi insisteix: "Amb els nou punts estarem molt a prop d'arribar a Europa"

El tècnic de l'Espanyol es resisteix a donar per perduda l'opció d'assolir la setena posició

Roger Requena
2 min
Rubi, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

BarcelonaPoques persones a l'Espanyol tenen la fe que manté el seu tècnic, un Rubi que es resisteix a donar per perduda l'opció d'assaltar la setena plaça. Quan queden nou punts, l'Espanyol és a sis de l'Athletic, una fita complexa que, per al maresmenc, no és impossible: "Tot passa, per tenir alguna opció més fins a final de temporada, per guanyar, no val cap altre resultat. La setena plaça és un al·licient prou gran", ha confessat el tècnic espanyolista, que ha recordat que aquest curs encara no han sumat "cap punt" contra els tres grans. "A veure si som capaços", ha exposat, enviant un missatge als seus homes.

El tècnic blanc-i-blau és dels que consideren que, si el seu equip fa el ple de nou punts, tindran opcions de competir pel setè lloc: "És cert que estem a sis punts i hi ha un rival com l'Athletic Club que ha fet dos terços de Lliga espectaculars, però també és cert que juga davant rivals que es juguen estar a Primera l'any vinent. Si en fas 53, soc dels que pensen que ets dins". "L'equip sempre dona minuts de bon futbol en què la gent s'ho passa bé, tenim nanos joves que estan creixent i està bé veure'ls evolucionar... Si ets perico, que jugui el teu equip sempre té al·licients", ha afegit, convidant l'afició a omplir l'RCDE Stadium.

Rubi també s'ha tornat a referir al fet que el seu equip hagi desaprofitat tants avantatges: "Hi he pensat moltes vegades, però no només en això; ens ha marcat no tenir més punts. I aquell tram de sis partits que no vam sumar. M'estimo més acabar la temporada amb la sensació que l'equip podria haver aconseguit més punts que no que se'ns ha aparegut la Verge i així n'hem aconseguit 44. És la meva mentalitat".

stats