SNOWBOARD
Esports 20/12/2010

Queralt Castellet torna al graó més alt del podi als Estats Units

La 'rider' catalana ha aconseguit la victòria en la primera prova del The Nike 6.0 Winter Dew Tour que s'ha disputat a Breckenridge, Colorado (Estats Units)

Redacció
1 min
Castellet va pujar a dalt del tot del podi.

BarcelonaFidel a la seva política de treball que tants bons resultats li està donant en els darrers temps, Queralt Castellet ha posat de nou rumb a Estats Units, on ha començat de forma exitosa una nova temporada. Si el passat dia 11 es feia amb la sisena plaça al pipe de la Nor-Am-Cup de Copper (Colorado), aquest cap de setmana la rider de Sabadell ha aconseguit una gran victòria.

La rider catalana ja va aconseguir guanyar aquesta prova l'any passat i es va mostrar molt contenta pel triomf. "Estic molt emocionada amb aquesta victòria. No ha estat fàcil, però ho he aconseguit. Aquests dies estic entrenant bé, els parcs estan molt bé, però la competició és una cosa diferent", ha explicat. La rider catalana ha estat primera, aconseguint 85,25 punts i quedant per davant d'Elena Hight i Kaitlyn Farrington.

Castellet es va aconseguir imposar a les seves rivals fent una segona ronda molt bona: va començar amb un backside 3, seguit d'una frontside 9 to back 3 grab, per acabar amb un backside 5 i un bon frontside 7 i, el que és més important, va tancar la ronda amb una bona recepció. "En la primera ronda no he tingut una bona recepció i abans de la segona he estat una mica nerviosa, tenia molta pressió i el pipe estava molt lent a causa de la nevada que queia. Ha estat dur", deia Castellet.

A la rider encara li queden dues proves més del The Nike 6.0 Winter Dew Tour: del 20 al 23 de gener a Killington (Vermont) i del 10 al 13 de febrer a Ogden (Utah).

stats