TENIS
Esports 10/04/2012

Rafa Nadal i Novak Djokovic jugaran un partit de tenis benèfic al Santiago Bernabéu

El mallorquí Rafael Nadal i el serbi Novak Djokovic s'enfrontaran el proper 14 de juliol en un partit benèfic a l'estadi Santiago Bernabéu amb l'objectiu d'arribar als 80.000 espectadors i establir un rècord mundial de públic en un partit de tenis

Efe
1 min
Rafa Nadal.

MadridEls fons recaptats es destinaran a diversos projectes solidaris de les fundacions del Reial Madrid i de Rafa Nadal. El partit es disputa a la setmana en què es juguen els tornejos de Newport (EUA), Stuttgart (Alemanya), Bastad (Suècia) i Umag (Croàcia) en què no participen tots dos jugadors, i abans dels de Hamburg (Alemanya), Atlanta (EUA) i de Gstaad (Suïssa), i tindrà lloc amb motiu de la celebració del 110 aniversari del Reial Madrid, equip del que Nadal és seguidor.

En aquest partit es podria batre un rècord Guines d'assistència a un partit de tenis, fixat ara en 35.681 espectadors en un matx entre la belga Kim Clijsters i la nord-americana Serena Williams. La gespa del Santiago Bernabéu acollirà una pista de tennis, tot i que encara es desconeix el tipus de superfície que s'utilitzarà.

stats