LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/02/2018

Rakitic: "Feia temps que no veia Messi entrenar tan fort"

El croat admet la dificultat de jugar contra el Chelsea

T.p.
2 min
Rakitic: "Feia temps que no veia Messi entrenar tan fort"

Londres (enviat especial)Ivan Rakitic ha parlat en roda de premsa a Stamford Bridge, i ha afirmat que "caldrà treballar fort per obtenir un bon resultat". Ha assenyalat que al Barça "sempre cap treballar i millorar, ja que els rivals treballen de valent i tu sempre has d'excel·lir".

Segons el migcampista, "és evident que podem millorar moltes coses, però juguem contra el campió d'Anglaterra, i per tant cal estar molt concentrat. Jugar a Stamford Bridge sempre és una motivació". "On jugo més còmode és per dins del mig del camp, on també jugo amb la selecció, però puc jugar on digui l'entrenador", ha admès el croat.

Hazard, un perill

Preguntat sobre Eden Hazard, ha dit que "segurament és la gran estrella del Chelsea, un jugador de nivell mundial, amb velocitat, letal si pot encarar el defensa un contra un". "Però no pots oblidar els altres jugadors", ha afirmat.

Rakitic imagina un partit on "ells pressionaran molt". Tot i això, ha dit: "No imagino un partit com aquell d'Eibar, respectant els rivals, però quan arriba un partit gran com aquest en tens moltes ganes, la motivació és diferent".

Messi, en forma

Preguntat sobre com arriba Messi a un any del Mundial, Rakitic ha dit que "arriba molt concentrat, treballa molt. Feia temps que no el veia tant de temps treballant al gimnàs: dona el 100% per estar fi".

Iniesta, històric

En parlar sobre Iniesta, ha dit: "No vull que marxi del Barça, fa por pensar-ho. Iniesta és clau, és història del club. L'altre dia vaig trobar una ampolla de vi que recordava el seu gol contra el Chelsea. És un amic, una persona molt important, i espero que segueixi molts anys amb nosaltres".

Finalment, preguntat pel Reial Madrid, ha dit que "cal respectar el Madrid, ja que és el vigent campió d'Europa, és el favorit número 1".

stats