RAL·LIS
Esports 10/11/2012

Loeb lidera el ral·li Catalunya-Costa Daurada després de la matinal del segon dia

El francès lidera l'última prova del Mundial de Ral·lis amb 18,9 segons d'avantatge respecte Latvala

Efe
1 min
Sébastien Loeb, durant el ral·li Catalunya-Costa Daurada / EFE

BarcelonaEl pilot francès Sébastien Loeb (Citroën) ha aconseguit posar-se líder del Ral·li Catalunya-Costa Daurada després de la disputa dels tres primers trams cronometrats de la segona jornada.

Loeb ha marcat el millor temps en el segon tram d'aquest dissabte (El Priorat, de 45,97 quilòmetres) i ha aprofitat els errors del fins aleshores líder, el noruec Mads Ostberg (Ford), que en aquest tram només ha pogut ser novè a més d'un minut del francès per culpa d'una sortida de pista.

En l'últim tram d'aquest dissabte al matí (Ribera-roja d'Ebre, de 14,2 km) també Loeb s'ha emportat l''escratx' per davant del que es pressuposa el seu màxim rival a partir d'ara al ral·li, el finès Jari-Matti Latvala (Ford), vencedor del primer tram cronometrat d'aquest dissabte (La Mussara, 20,48 km).

El nou vegades campió del món lidera el ral·li català amb 18,9 segons de diferència respecte a Latvala, mentre que Ostberg ha caigut fins a la tercera posició en la general, a 47,9.

El cantàbric Dani Sordo (Mini) s'ha reenganxat al ral·li després de l'abandonament de divendres per sortida de pista i ha completat els tres trams cronometrats, si bé ha tingut problemes de motor que no li han permès lluitar per alguna victòria parcial.

El recorregut matinal s'ha vist marcat per la dificultat de transitar pel traçat, per l'acumulació de fang i graveta, després de la pluja de divendres a la nit.

stats