Esports 06/06/2016

Ramon Robert: "Roma no es va construir en un dia, però intentarem construir Roma"

El conseller delegat espanyolista ha anticipat que el club rebrà 46 milions pel repartiment televisiu el curs vinent

Roger Requena
2 min
Ramon Robert ha fet balanç de la temporada

Cornellà de LlobregatEl conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, ha comparegut per fer balanç de la temporada i anticipar algunes de les modificacions de cara al curs vinent. "Tanquem una temporada difícil, encara que mai hem caigut en descens", ha resumit sobre el curs vinent Robert, i ha xifrat en tres les palanques que han de solidificar el futur del club: "Que sigui econòmicament sòlid, que hi hagi una expansió social i que hi hagi èxit esportiu".

Robert ha aclarit que Rastar ja ha donat per acabada la reestructuració del deute a partir de crèdits tous amb interessos baixos, els oficials de l'Estat. L'empresa xinesa, com ja va avançar fa uns dies el mateix Robert, participarà en l'ampliació de capital aportant de forma monetària recursos més enllà dels diners que capitalitzi a través de la conversió de deute. "Volem començar la nova etapa de manera neta, sense motxilles", ha especificat.

Salt qualitatiu al repartiment televisiu

Robert també ha celebrat que el club passi a generar més ingressos derivats del repartiment televisiu. "Rebrem uns 12 milions més respecte al curs passat, fins als 46 per temporada, encara que queden alguns valors per concretar", ha avançat. El club espera assolir posicions superior a la desena per, alhora, fer un salt qualitatiu més gran. "Anem a fer salts per seguir creixent. Roma no es va construir en un dia, però intentarem construir Roma".

Per tal d'arribar a xifres més elevades, l'Espanyol durà a terme una sèrie de canvis. D'entrada, unificaran la Grada d'Animació. "En volem una i que sigui referent de la Lliga. Hem convocat els dos grups per reunir-los i explicar-los el projecte de forma conjunta".

Es reubicarà l'afició visitant, que passarà d'estar a la grada inferior a la superior. Per això, es duran a terme reformes, per tal d'adaptar la grada superior, on es col·locarà una mampara i una xarxa per evitar el llançament d'objectes. "Volem que l'afició estigui més a prop de l'equip. Hem d'assegurar que la grada inferior estigui plena, com més gent vingui, més guanyarem per la televisió", ha explicat.

Altres canvis a l'estadi

Robert també ha anticipat que potenciaran l''Hospitality' de l'estadi, per tenir una àrea comercial "referent". Sobre el 'naming right' del camp, ha confirmat que "s'han obert diferents fronts", però encara no hi ha notícies oficials. "Estem treballant en diferents línies, però són temes lents", ha comentat.

Sobre el patrocini de la samarreta, la intenció és "donar continuïtat" a l'espònsor actual, per bé que Robert ha confirmat que també en aquest àmbit "hi ha diferents opcions". El dirigent espanyolista, això sí, ha assegurat que el curs vinent l'Espanyol "tindrà patrocinador a la samarreta".

stats