RCD Espanyol

Acusen Hugo Mallo d'abusar sexualment de la noia que portava la mascota de l'Espanyol

Els fets van passar el 2019 i l'acusació particular i la Fiscalia demanen 24 mesos de sanció econòmica

ARA
2 min
Les mascotes de l'Espanyol

BarcelonaL'exjugador del Celta Hugo Mallo anirà a judici, acusat d'agredir sexualment la noia que portava la mascota de l'Espanyol, segons avança el diari As. L'acusació particular i la Fiscalia demanen per a ell 24 mesos de multa.

Els fets van passar el 24 d'abril del 2019, just a la prèvia del partit entre l'Espanyol i el Celta a l'RCDE Stadium, quan els dos equips eren a la gespa. L'excapità del Celta i actual jugador de l'Internacional de Porto Alegre brasiler "va introduir les mans sota la disfressa i li va fer tocaments als pits" de la noia a la ronda de salutacions.

La denúncia va arribar al jutjat d'instrucció número 2 de Cornellà de Llobregat l'endemà del partit. Però, després de prendre declaració a la presumpta víctima i al jugador, el cas es va arxivar perquè "no havia quedat degudament justificada la perpetració del delicte d'abús sexual que es descrivia a la denúncia". Mallo va negar els fets, va dir que havia "saludat amb normalitat" tothom i va assegurar que desconeixia el gènere de la persona que portava la mascota periquita.

Però la defensa de la víctima va presentar un recurs i la secció novena de l'Audiència Provincial de Barcelona va reobrir el cas el 2021 després d'analitzar l'enregistrament del partit. "Encara que sembla que [la salutació] es produeix de forma ràpida, dura més que la resta de les salutacions efectuades amb anterioritat a la mascota, per la qual cosa sí que apreciem que alguna cosa passa amb la mascota i el jugador", diu la interlocutòria.

Inicialment, el judici s'havia de celebrar el maig de l'any passat al jutjat penal Número 19 de Barcelona, a la Ciutat de la Justícia, però es va posposar fins a l'11 de juliol vinent.

stats