La vuitena acadèmia internacional de l'Espanyol serà a Los Angeles

Serà la tercera als Estats Units després de les de Nova Jersey i Miami

Miami, Nova Jersey, Bagdad, Ajman, Alger, HLK (a Barcelona, però per a jugadors estrangers), el Japó i, ara, també a Los Angeles. En les vuit localitzacions l'Espanyol hi tindrà una acadèmia internacional a partir de la qual podrà formar joves jugadors i, alhora, exportar i internacionalitzar la seva marca arreu del món. 

Califòrnia ha sigut la ubicació triada per obrir la vuitena acadèmia del club, que estrenarà l’RCDE Academy Los Angeles a partir del pròxim curs esportiu, tot i que del 18 de juny al 3 d’agost ja s’hi organitzaran campus d’entrenament.

Aquest divendres Roger Guasch, director general corporatiu; Eloy Pérez, director de les escoles i acadèmies; juntament amb Héctor Pous, empresari català representant de Galpox LLX, 'partner' de l’entitat a la segona ciutat més poblada dels Estats Units i a Miami, i també exjugador de les lligues universitàries nord-americanes, han segellat el compromís contractual per tres temporades amb la signatura oficial a la sala de juntes de l’RCDE Stadium.

De la mateixa manera que amb el projecte de l’RCDE Academy de Miami, el centre de formació de Los Angeles oferirà també activitats com 'clinics', beques acadèmiques i accés a jugadors estrangers a les facultats de la costa oest dels Estats Units. Per desenvolupar el rendiment formatiu, l'RCDE Academy Los Angeles treballarà a la zona de Carson.

Més continguts de