Futbol Català
Esports 15/04/2012

Els catalans s'engresquen en la zona alta de Segona B

Després de la disputa de la jornada 34, Llagostera, L'Hospitalet, Reus, Badalona i Lleida aspiren clarament a disputar la promoció d'ascens

BarcelonaJornada altament positiva per als equips catalans de la divisió de bronze, en què tots sis han puntuat. Els únics que no han guanyat, i perquè han jugat entre ells, Llagostera i Sant Andreu: els altres quatre, ple de triomfs. Per dalt, L'Hospitalet i el Llagostera són els millors classificats –comptant ja els punts contra el retirat Sporting Mahonès–, i més per sota, a la part mitjana alta, Badalona i Reus s'han tornat a enganxar al tren de la lluita pel 'play-off' a la Lliga Adelante.

Llagostera 0 - Sant Andreu 0

Partit físic i tàctic el que han disputat Llagostera i Sant Andreu a terres gironines. Amb aquest resultat, els locals han caigut per primera vegada en setmanes de la zona de promoció, si bé sumen els mateixos punts (57) que quart i tercer, Huracán i L'Hospitalet, respectivament. Per l'equip d'Oriol Alsina, Virgili, Tarradellas i Uri han gaudit de les millors ocasions. Pel Sant Andreu, Llobet ha protagonitzat la més clara d'un encontre en què els gironins han merescut un xic més.

Reus 1 - Atlètic Balears 0

Petita gesta del conjunt del Baix Camp davant el líder de la categoria. El sempre present i decisiu Chumbi ha tornat a resultar determinant pel conjunt dirigit per Santi Castillejo, i s'ha convertit en l'autor de l'única diana del partit en un moment psicològic, el minut 44 del primer temps. Els roig-i-negres ocupen ara la novena plaça, a quatre punts de la promoció.

L'Hospitalet 3 - Andorra 2

Èpic i emocionant final de partit a la Feixa Llarga. Els riberencs, que perdien 1-2 al minut 86 de partit, han acabat guanyant en el cinquè minut d'afegit gràcies a una diana de Sergio Cirio que val el seu pes en or. Al primer temps, Osado ha posat per davant l'equip de Jordi Vinyals, però els visitants han capgirat l'electrònic amb dianes de Morales i Adrián Barba abans del descans. A la represa, el gol de l'empat s'ha fet esperar fins al minut 86, quan Osado ha tornat a ser protagonista minuts abans del citat i determinant gol de Cirio.

Badalona 1 - Mallorca B 0

Triomf escapulat al Camp del Centenari davant el filial mallorquinista que serveix per deixar l'equip entrenat per Manolo Márquez a quatre punts de la promoció d'ascens a Segona A. El gol del triomf, obra de Goico, ha arribat al segon tram de la represa, malgrat que l'equip local ha sigut superior des de bon inici, i ha signat una completa primera part en què només ha faltat el gol davant un Mallorca B que només ha rematat dues vegades a porteria amb el xut d'una falta directa al primer període i un remat al pal al minut 66.

Gandia 0 - Lleida 3

Solvent victòria del Lleida davant un Gandia que aquesta mateixa setmana ha anunciat que deixarà d'entrenar d'aquí a final de temporada per problemes econòmics –els jugadors fa mesos que no cobren– i només es presentarà als partits de competició per no quedar retirats del campionat. Pel que fa al partit, Jesús Imaz ha avançat els catalans al primer temps. A la represa, Jorge Giménez ha fet el segon a tocar del quart d'hora, i la tercera diana l'ha signat Saife ja dins l'afegit.