Futbol Català
Esports 28/09/2011

El Reus jugarà a les 12 com a local per estalviar

Malgrat haver aprovat fa pocs mesos un referèndum entre els socis per jugar per la tarda, la crisi i els retalls de l'ajuntament obliguen al canvi

Redacció
1 min
Una de les torres de llum de l'estadi reusenc

ReusLa crisi econòmica farà variar els hàbits del Reus en els seus partits com a local. El club, que tradicionalment ha jugat per la tarda -fins i tot per aprovació dels socis en referèndum recent- haurà d'acabar disputant els partits pel matí. Aquesta decisió es veu en part obligada per la retallada de subvenció municipal. Amb els encontres que es deixaran de disputar per la tarda el consistori estalviarà a partir de finals de novembre més de cinc mil euros en empleats de camp i factura de la llum artificial.

El darrer partit que disputarà l'equip roig-i-negre en el seu horari habitual serà el 6 de novembre contra l'Andorra de Terol. Des de llavors, dotze partits al Municipal tindran horari de matí (12 hores). El darrer encontre de la lliga, per obligació federativa d'horari unificat, serà també per la tarda, rebent el Reus la visita del Saragossa B el 13 de maig.

Aquest darrer encontre, però, podria disputar-se també pel matí si tots dos conjunts arriben a la jornada número 38 sense res en joc i sense que qualsevol combinació del seu partit alteri l'ordre de cap rival a la classificació final. En aquest cas, els dos clubs podrien pactar una hora diferent a la marcada per unificació federativa. D'aquesta forma el referèndum social del club, celebrat el passat abril, queda sense valor.

stats