MOTOGP
Esports 03/08/2019

Rins, emprenyat amb Márquez per la seva actitud a la pista: "No té tot el respecte que hauria de tenir pels altres"

El barceloní i el cerverí s'han tocat a la pista durant els entrenaments oficials de MotoGP

N.g.
2 min
Álex Rins, durant els entrenaments del GP de la República Txeca de MotoGP

BarcelonaEl barceloní Álex Rins s'ha mostrat emprenyat als micròfons de Dazn per l'actitud de Marc Márquez a la pista durant els entrenaments oficials del GP de la República Txeca de MotoGP. Els dos pilots han protagonitzat una picabaralla a l'equador de la qualificació. "Se n'ha anat llarg i ha deixat passar a Miller i no a mi, que venia enganxat al darrere, i m'ha estranyat", ha dit Rins, que ha afegit: "Després m'ha molestat en els dos següents revolts. He intentat superar-lo en el següent quan he vist que s'obria i ell llavors s'ha tancat de cop i ens hem tocat, és una llàstima".

"Té molt talent, és molt ràpid, però no té tot el respecte que hauria de tenir pels altres. No és el primer cop que ho fa i la reacció que ha tingut en l'últim revolt, frenant molt fort i avançant-me, no ha sigut la millor, perquè sabia que anava a entrar a boxs. Crec que no ha estat bé, però això són curses i cadascú juga el seu paper", ha explicat Rins, que ha assegurat que Márquez fa "joc psicològic amb els seus rivals". "No em farà perdre la son el que ha passat a la pista", ha indicat el barceloní.

L'equip Suzuki s'ha queixat al responsable de seguretat, ja que creu que Márquez "ha de veure que així no pot seguir". "Potser el seu accident de Moto2 li va fer perdre una mica de vista", ha dit.

Márquez, per la seva banda, ha donat la seva visió dels fets: "Me n'he anat llarg a la 5 i m'ha passat Miller. Jo el volia seguir per preparar la següent volta, però en el següent revolt me n'he tornat a anar llarg i Rins ha vist el forat, just però suficient, i m'ha avançat i ens hem tocat. Avui ha sigut ell, demà serà un altre. Però l'important és que el nostre objectiu no era aquesta picabaralla, era la primera línia i estar en 'pole'". A més, el de Cervera ha assegurat que s'ha "encès". "És veritat, m'he encès una mica, i qui no ho digui és que menteix, després ja ho he entès", ha conclòs sobre l'incident amb Rins.

stats