Motociclisme
Esports 28/01/2015

Rossi i Lorenzo presenten la nova Yamaha YZR M1: "Les sensacions ara per ara són bones"

El pilot balear admet que l'any passat li va faltar més entrenament específic, aspecte que enguany ha millorat

Efe / Ara
1 min
Jorge Lorenzo (esquerra) i Valentino Rossi (dreta) llueixen la nova Yamaha

MadridL'italià Valentino Rossi i el balear Jorge Lorenzo han sigut les estrelles de la presentació de l'equip Yamaha de MotoGP, que ha tingut lloc a la seu de Movistar, un dels seus grans patrocinadors, a Madrid. S'ha donat a conèixer alguns detalls de la nova Yamaha YZR M1, que respon als "molts petits canvis en molts aspectes" que han fet els enginyers per trobar un bon desenvolupament d'una moto amb què l'equip japonès espera guanyar dècimes per als seus pilots.

"L'any passat em vaig equivocar de planificació", ha admès Jorge Lorenzo, que reconeix que enguany està entrenant-se de manera "més específica". "He començat molt fort a entrenar. Vinc d'Andorra, de fer esquí de fons", ha dit.

El pilot balear creu que "les sensacions ara per ara són bones" i té ganes de provar la nova moto en els primers tests de Sepang. Sobre el nou prototip, Valentino Rossi ha demanat calma, recordant que la "moto definitiva" no la tindran fins als segons entrenaments de Sepang o, fins i tot, en els primers de Qatar, la carrera que inaugura la temporada.

stats