Anglaterra destrossa Austràlia i ja és a semifinals del Mundial

Els anglesos han imposat el seu joc amb un partit rodó

T.p.
Anglaterra passa per sobre d'Austràlia i ja és a semifinals del Mundial

BarcelonaAnglaterra ja és a les semifinals del Mundial de rugbi, després de derrotar els australians per 40-16 en una demostració de poder de l'equip europeu, que jugarà a semifinals contra Nova Zelanda. Els wallabies, campions del món el 1991 i el 1999, dues edicions jugades al Regne Unit, i els anglesos, campions el 2003 a Austràlia, han escrit una nova pàgina de la seva rivalitat, en un duel on Anglaterra no ha defallit mai.

El partit ha començat amb domini australià, però la defensa anglesa ha aguantat i ha cedit tot just un xut a pals de Christian Lealifano (0-3). Un cop Anglaterra ha atacat, ha fet mal, amb una gran jugada de tot l'equip acabada per Jonny May (5-3) amb conversió posterior de l'obertura d'Owen Farrell. I, just després, May mateix ha fet el segon assaig després d'una errada australiana (12-3). Dos cops de càstig de Lealifano han permès a Austràlia seguir viva al descans (17-9).

I, de fet, els australians han fet el seu únic assaig gràcies a Marika Koroibete, amb conversió posterior de Lealifano (17-16). Però Anglaterra ha tornat el cop amb un assaig del pilar dret Kyle Sinckler (m.46, 22-16), amb conversió de Farrell. I Austràlia s'ha enfonsat de mica en mica, amb Farrell transformant xuts (30-16). Finament, a l'últim minut un gran error de lliurament australià ha permès a Anthony Watson tancar el partit amb un nou assaig.