RYDER CUP
Esports 01/10/2016

Europa planta cara als Estats Units en la tercera sessió de la Ryder

Europa reacciona després d'una primera jornada horrible contra els Estats Units

Efe
2 min
Sergio García i Rafa Cabrera Bell

BarcelonaL'equip europeu s'ha rescabalat del desastre (4-0) de la primera sessió de 'foursomes' (cops alterns) d'aquest divendres amb dues victòries i un empat en els quatre partits d'avui al matí de la Ryder Cup.

El 2,5-1,5 de la tercera sessió situa el marcador en 6,5-5,5 per a l'equip nord-americà en la 41 edició d'aquesta competició biennal entre els Estats Units i Europa, que es disputa aquesta setmana al Hazeltine National Golf Club de Chaska (Minnesota).

Després d'un 3-1 en la segona sessió de 'four-ball' (partit de quatre boles), l'equip europeu havia arribat a aquest dissabte al darrere dels Estats Units (5-3) i ha inaugurat el marcador amb la victòria (quatre per davant amb dos forats per jugar) del nord-irlandès Rory McIlroy i el belga Thomas Pieters contra Phil Mickelson i Rickie Fowler.

Minuts després arribava la derrota de la parella formada pel suec Henrik Stenson i el jove anglès Matthew Fitzpatrick, que han arribat a empatar el partit contra Brandt Snedeker i Brooks Koepka, però han acabat tres forats per sota en el 16 (3-2).

En el tercer partit del matí, dels anglesos Justin Rose i Chris Wood contra Jimmy Walker i Zach Johnson, l'emoció ha durat a l'últim forat, en el qual Rose i Wood han confirmat l'avantatge d'un forat.

Els espanyols Sergio García i Rafa Cabrera Bell han repetit parella al 'foursomes', després de l'èxit en la sessió de 'four-ball' d'ahir a la tarda, davant Patrick Reed i Jordan Spieth, que van prendre aviat avantatge amb cinc impressionants 'birdies' en els primers vuit forats.

En la sessió del matí, el capità europeu, el nord-irlandès Darren Clarke, ha fet sortir al camp quatre dels seus principiants i ha tornat a carregar de pesos pesants la sessió del vespre de 'four-ball'.

McIlroy i Pieters s'aparellen de nou, aquesta vegada contra Brooks Koepka i Dustin Johnson. Els anglesos Danny Willett i Lee Westwood tornen de la banqueta per formar un duo esperat durant setmanes i s'enfrontaran a Ryan Moore i J.B. Holmes.

En el tercer partit de la quarta sessió, García i l'alemany Martin Kaymer jugaran contra Phil Mickelson i Matt Kuchar. Rose i Stenson s'enfrontaran a Patrick Reed i Jordan Spieth en l'últim partit estel·lar d'aquest dissabte a la tarda.

stats