SEGONA DIVISIÓ
Esports05/10/2014

El Sabadell juga el millor partit de la temporada i goleja l'Albacete (6-1)

Dos gols de Tamudo i dos gols de Gato han significat el segon triomf de la temporada

SabadellEl Sabadell ha aconseguit el segon triomf de la temporada després de jugar un gran partit contra l'Albacete. L'equip de Miquel Olmo ha enllestit el partit ràpid gràcies a un gol de Tamudo de vaselina. Poc després, Gato ha fet el 2-0 en rematar una centrada de Collantes. L'equip arlequinat ha aconseguit trencar una vegada i una altra la defensa castellana. A més, l'Albacete s'ha quedat amb 10 homes abans del descans quan Fran García ha vist la segona groga per unes mans.

A la segona part, Tamudo ha frustrat la reacció visitant en fer el tercer gol amb una gran jugada individual. L'espectacle del Sabadell ha continuat amb el segon gol de Gato, a porta buida. L'Albacete ha aconseguit marcar el seu únic gol gràcies a un penal transformat per Chumbi, però tot seguit el lateral Cristian ha fet el 5-1. En el darrer minut, el japonès Sotan ha tancat la golejada amb el 6-1 definitiu.

Cargando
No hay anuncios

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos, Kiko Olivas, Riau, Hidalgo (Eguarás, 50'), Hervás, Collantes, Gato, Aridai (Sotan, 70') i Tamudo (Porcas, 58')

Albacete: Domínguez, Fran García, Noguerol (Chumbi, 46'), Antoñito, Gonzalo, Ortiz, Díaz, Edu Ramos, Cidoncha (Samu, 46'), Cruz (Pol, 54') i Keko

Cargando

Gols: 1-0 Tamudo (9'), 2-0 Gato (29'), 3-0 Tamudo (47'), 4-0 Gato (57'), 4-1 Chumbi (81'), 5-1 Cristian García (85') i 6-1 Sotan (90')

Àrbitre: David Pérez Pallas (Galícia). TG: Fran García, Hervás, Carlos Hernández i Porcar. TV: Fran García (54')