SEGONA DIVISIÓ
Esports 05/10/2014

El Sabadell juga el millor partit de la temporada i goleja l'Albacete (6-1)

Dos gols de Tamudo i dos gols de Gato han significat el segon triomf de la temporada

Ara
1 min

SabadellEl Sabadell ha aconseguit el segon triomf de la temporada després de jugar un gran partit contra l'Albacete. L'equip de Miquel Olmo ha enllestit el partit ràpid gràcies a un gol de Tamudo de vaselina. Poc després, Gato ha fet el 2-0 en rematar una centrada de Collantes. L'equip arlequinat ha aconseguit trencar una vegada i una altra la defensa castellana. A més, l'Albacete s'ha quedat amb 10 homes abans del descans quan Fran García ha vist la segona groga per unes mans.

A la segona part, Tamudo ha frustrat la reacció visitant en fer el tercer gol amb una gran jugada individual. L'espectacle del Sabadell ha continuat amb el segon gol de Gato, a porta buida. L'Albacete ha aconseguit marcar el seu únic gol gràcies a un penal transformat per Chumbi, però tot seguit el lateral Cristian ha fet el 5-1. En el darrer minut, el japonès Sotan ha tancat la golejada amb el 6-1 definitiu.

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos, Kiko Olivas, Riau, Hidalgo (Eguarás, 50'), Hervás, Collantes, Gato, Aridai (Sotan, 70') i Tamudo (Porcas, 58')

Albacete: Domínguez, Fran García, Noguerol (Chumbi, 46'), Antoñito, Gonzalo, Ortiz, Díaz, Edu Ramos, Cidoncha (Samu, 46'), Cruz (Pol, 54') i Keko

Gols: 1-0 Tamudo (9'), 2-0 Gato (29'), 3-0 Tamudo (47'), 4-0 Gato (57'), 4-1 Chumbi (81'), 5-1 Cristian García (85') i 6-1 Sotan (90')

Àrbitre: David Pérez Pallas (Galícia). TG: Fran García, Hervás, Carlos Hernández i Porcar. TV: Fran García (54')

stats