FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ
Esports 26/02/2021

El Sabadell no aprofita un penal en l’últim minut (0-0)

El Sabadell no aprofita un penal  en l’últim minut (0-0)

BarcelonaEl Sabadell va fallar un penal en l’últim minut i l’Albacete ho va aprofitar per emportar-se un punt que li permet guanyar la diferència de gols als arlequinats en el duel directe per la permanència a Segona Divisió (0-0). Tot el partit es va resumir en aquest llançament. L’àrbitre va assenyalar, després de consultar el VAR, penal a Edgar i expulsió d’Arroyo. El llançament d’Edgar, sense Stoichkov al camp, es va estavellar al travesser. És el sisè empat seguit dels catalans a casa.

El Sabadell va ser millor a la primera part, almenys pel que fa a ocasions de perill. Gorka Guruzeta va tenir les dues primeres opcions, però no va estar encertat. La primera va sortir desviada i la segona va acabar amb una aturada en dos temps de Tomeu Nadal. L’oportunitat més clara va tenir origen en una passada de Stoichkov a Juan Hernández, però la rematada d’aquest va sortir fora per poc. Curiosament en els últims minuts van arribar dos gols, tots dos anul·lats per fora de joc. Primer Álvaro Peña per a l’Albacete i després Stoichkov per al Sabadell.

A la segona part l’Albacete va tenir la seva única opció en un tímid cop de cap d’Álvaro Jiménez que va aturar Mackay. El Sabadell ho va intentar amb diverses ocasions clares de Víctor i Heber Pena, abans que arribés l’esmentat penal fallat per Edgar.

“Ens han posat les coses difícils, però hem tingut moltes ocasions clares per sumar els tres punts amb el penal clar inclòs”, va lamentar l’entrenador arlequinat, Antonio Hidalgo.