Esports 03/05/2021

El Sabadell tomba el Rayo per somiar amb la permanència (2-0)

Futbol - Segona Divisió

À.G.
1 min
Celebració del Sabadell

BarcelonaEl Sabadell va aconseguir una victòria molt important contra el Rayo Vallecano (2-0). L’equip arlequinat va derrotar un rival que va jugar més de mitja hora amb un jugador més. Els tres punts van arribar gràcies a un golàs d’Adri Cuevas i a una altra diana d’Édgar Hernández. El porter Mackay, que va malbaratar un grapat de bones oportunitats de Bebé, va ser un altre dels protagonistes del triomf local. Les seves aturades van servir per mantenir la porteria a zero.

La victòria del Sabadell, que va tornar a fer un partit molt efectiu per acostar-se a la permanència, va ser molt celebrada a Montilivi, ja que per primera vegada aquesta temporada el Girona va acabar una jornada en llocs de play-off d’ascens a Primera. El gran damnificat del triomf arlequinat va ser el Rayo, que va sortir de les posicions de privilegi per primera vegada en cinc mesos.

“Patirem fins a l’últim segon”

“Hem hagut de patir, però els nostres jugadors creuen molt en el que fan. Aquesta victòria reforça molt la feina que fan. L’any ha sigut complicat, però ara estem obtenint una recompensa. Els tres punts ens apropen a l’objectiu, però encara ens queda molta feina per fer. Patirem fins a l’últim segon de l’últim partit”, va opinar Antonio Hidalgo, entrenador del Sabadell.

stats