Esports 16/11/2018

El Barça Lassa s'estrena amb una golejada a l'Ekonomac (6-1)

El conjunt blaugrana supera amb bona nota el primer test de l'Elite Round

Els jugadors del Barça Lassa celebren un dels gols a l'Ekonomac

BarcelonaEl Barça Lassa de futbol sala s'ha estrenat amb bon peu a l''elite round' de la Futsal Champions League. En un Palau Blaugrana que ha presentat un gran ambient, el conjunt d'Andreu Plaza s'ha imposat en la primera jornada a l'Ekonomac Kragujevac, el líder de la lliga de Sèrbia, amb una golejada (6-1).

En un partit inicialment disputat, l'Ekonomac ha sorprès atacant d'inici amb el porter-jugador, circumstància que ha aprofitat el Barça per marcar primer. Adolfo ha obert la llauna en el primer tir del partit, i poc després Ferrao ha doblat l'avantatge. L'Ekonomac, que havia rectificat situant el porter entre els dos gols, ha tornat a situar un jugador. El canvi, aquest cop, li ha funcionat, i Divanei ha escurçat distàncies (2-1).

Abans del descans, però, Ferrao ha culminat una combinació amb Dyego, i novament Adolfo ha tornat a penalitzar un rival a qui l'aposta no li ha sortit gens bé. Al descans, el Barça Lassa tenia el partit força encarat (4-1). Aicardo i Lozano han sentenciat a la represa. Els propers partits, davant del Gazprom-Ugra i el Futsal Rekord, seran també sobre el parquet del Palau Blaugrana.