Moto3
Esports 18/08/2012

Sandro Cortese aconsegueix la 'pole' a Moto3 en una sessió d'entrenaments marcada pels accidents

L'alemany ha sigut el més ràpid, per davant del britànic Danny Kent i el català Maverick Viñales. Héctor Faubel, Àlex Márquez, Adrián Martín, Jack Miller i Danny Webb han caigut amb diferents conseqüències

M. Molina
1 min
Sandro Cortese ha aconseguit la 'pole' al GP d'Alemanya de Moto3 / RONNY HARTMANN / AFP PHOTO

BarcelonaSandro Cortese ha aconseguit la 'pole position' als entrenaments oficials de Moto3 del Gran Premi d'Indianapolis. El pilot alemany ha dominat en una sessió de qualificació marcada pels múltiples accidents, entre els quals destaquen els d'Héctor Faubel –amb un cop molt fort al colze i a la zona lumbar– i de Jack Miller, que s'ha fracturat el braç esquerre. Danny Kent ha sigut el segon més ràpid, mentre que Maverick Viñales ha acabat tercer.

Sens dubte, els accidents han sigut la nota més destacada dels entrenaments. Han sigut caigudes en revolts ràpids, per culpa del mal estat de l'asfalt. El control de tracció de les motos no ha funcionat correctament en les accelerades, i això ha fet que moltes màquines fessin estranys en el moment de donar gas. És el que els ha passat a Faubel i Miller, a més d'Àlex Márquez –que ha caigut dues vegades, tot i que sense conseqüències–. A banda d'ells, també han anat pel terra Adrián Martín i Danny Webb.

Cortese ha acabant sent el més ràpid, en part per una última caiguda de Márquez. L'alemany s'ha vist afavorit per la bandera vermella que han ensenyat els comissaris, ja que Efrén Vázquez estava marcant la volta ràpida. El pilot basc ha marcat el millor crono, però direcció de cursa no ha donat per vàlid el temps i aquest diumenge haurà de sortir des de la 7a posició.

A la segona fila hi haurà el mallorquí Lluís Salom (4t), el malai Zulfahmi Khairuddin (5è) i el català Àlex Rins (6è). D'altra banda, Isaac Viñales sortirà 16è, Àlex Márquez 20è, Adrián Martín 21è i Héctor Faubel 29è –si finalment pot participar a la cursa.

stats