Ral·lis
Esports 06/12/2012

Sébastien Loeb confirma que participarà en quatre proves la temporada vinent

El pilot francès de Citroën, nou vegades campió del món de ral·lis, debutarà a Montecarlo i correrà a Suècia i França, a més d'una última prova per determinar

M. M.
1 min
El copilot Daniel Elena (a l'esquerra) i el pilot Sébastien Loeb sumen nou títols mundials

BarcelonaDe mica en mica es van coneixent els detalls de com serà la pròxima temporada de Sébastien Loeb al mundial de ral·lis. El pilot francès, nou vegades campió de l'especialitat, ha decidit que participarà en la primera prova (el debut a Montecarlo) i que també serà present a Suècia i a França –"no m'imagino perdre'm aquesta prova", ha comentat. Finalment, Loeb disputarà una quarta prova del certamen, tot i que encara està pendent de decidir on.

Sébastien Loeb va confirmar que aquesta temporada passada seria l'última en què participaria a totes les proves del Mundial, i només va obrir la porta a disputar-ne "tres o quatre" per matar el cuc. Aquest dijous ha revelat quines seran aquestes proves. Loeb tornarà a participar pilotant un Citroën DS3 i tenint de copilot Daniel Elena. De fet, segons ha informat l'escuderia, quan participin estaran inscrits al Mundial –tot i no participar-hi de forma íntegra– i així els seus resultats puntuaran pel títol de constructors.

Els altres pilots de Citroën

D'altra banda, també s'ha confirmat que Mikko Hirvonen i el seu copilot, Jarmo Lehtinen, correran el certamen sencer. En canvi, Dani Sordo i Carlos del Barrio disputaran un mínim d'onze ral·lis i seran els que puntuaran per al campionat de constructors quan Loeb no hi participi.

stats