Publicitat
Publicitat

VALLPARADÍS

Les segones derrotes i per què cal fitxar

El Barça és un club difícil que exigeix conèixer el seu entorn. Els entrenadors que ocupen la banqueta de qualsevol dels seus equips han de dominar el vestidor, però també tot allò que l’envolta i que acaba influint en el seu rendiment. Xavi Pascual ho sap i per això atorga una importància màxima als partits que arriben després d’una derrota. El tècnic sap que dues ensopegades consecutives són sinònim de crisi.

La trajectòria d’aquest inici de temporada és més regular que la dels últims anys, però això es pot torçar en qualsevol moment. Després de perdre contra el Baloncesto Sevilla i el Fenerbahçe Ülker, Xavi Pascual va posar l’accent en el partit d’ahir contra el CAI Saragossa, conscient que una tercera derrota encendria els llums d’alarma d’un club amb facilitat per inflamar-se i que compta amb més espectadors piròmans que bombers.

El Barça va preveure que Joan Carles Navarro i Brad Oleson es perdrien algun partit per lesió aquesta temporada, d’aquí la construcció d’una plantilla amb sis alers, però mai va imaginar que els seus problemes físics coincidirien en el temps i que, a més, se sumarien als d’Àlex Abrines i Marcus Eriksson. És per això que ara que arriba el Reial Madrid i el Top 16, el club està estudiant el mercat per buscar algun reforç temporal. Sense els seus quatre millors tiradors, l’equilibri de l’equip trontolla i la càrrega de minuts augmenta.

Mario Hezonja i DeShaun Thomas estan responent bé, però l’equip necessita més jugadors de pes per sostenir la responsabilitat del seu perímetre, ja que el debut d’Eric Vila i Stefan Peno, que ahir es van convertir en dos dels tres jugadors més joves a debutar amb el Barça, encara no passa de la categoria d’anècdota.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT