Hoquei herba femení
Esports 26/03/2012

La selecció espanyola d'hoquei herba femení no es classifica pels Jocs de Londres

El combinat ple de catalanes ha finalitzat el torneig preolímpic tercer, quan només es classificava pels Jocs d'aquest estiu el primer

Albert Prieto
1 min
La catalana Carlota Petchamé en un dels partits jugats a Bèlgica

BarcelonaEspanya no tindrà representació en l'hoquei herba femení als Jocs Olímpics de Londres. La selecció, formada en bona part per jugadores catalanes, no va complir amb l'obligació de guanyar el torneig preolímpic disputat a Kontich (Bèlgica), i només va finalitzar tercera. La selecció amfitriona és la que aconsegueix el bitllet per a Londres 2012.

El recorregut de la selecció dirigida per Salva Induráin, que disputava el preolímpic després de no classificar-se directament per als Jocs a l'Europeu, va començar bé. En el primer partit, Espanya va golejar Mèxic per 7 a 0 i en el segon va derrotar per 2 a 1 França.

En el tercer partit, contra Bèlgica, la selecció espanyola va perdre per 1 a 0 i quedava obligada a derrotar Irlanda. La selecció irlandesa, però, es va imposar per un ajustat 3 a 2 i va deixar Espanya sense opcions d'arribar a la final del torneig.

Els últims dos partits, sense opcions d'aconseguir l'objectiu, van ser contra Rússia. En la fase de grup van empatar a un gol, i en el partit pel tercer lloc la selecció espanyola es va imposar per 5 a 1.

stats