Hoquei Patins
Esports 30/12/2012

La selecció espanyola goleja les estrelles de l'Ok Lliga en l'OK Stars (12-6)

Més de 3.000 persones han omplert el Palacio de los Deportes d'Oviedo per veure la quarta edició de la festa de l'hoquei patins estatal

Jordi Graell
2 min
Un moment del partit entre l'OK Stars i la selecció espanyola

BarcelonaLa quarta edició de l'OK Stars, que s'ha disputat en un Palacio de los Deportes de Oviedo amb més de 3.000 espectadors, ens ha deixat amb dos grans partits d'hoquei en què no ha faltat l'espectacle. D'aquesta manera, la competició es consolida com la festa de l'hoquei patins a nivell estatal.

El matx que ha servit per tancar una jornada farcida d'actes de promoció de l'hoquei patins l'han jugat la selecció espanyola –que ha rebut un homenatge per l'Europeu aconseguit el setembre passat- i un combinat d'estrelles de l'OK Lliga, en un partit en què els homes entrenats per Carlos Feriche han dominat de principi a fi i en què s'han acabat imposant per un contundent 12-6. Tots els jugadors del combinat espanyol han aconseguit anotar almenys un gol, i han brillat amb llum pròpia Cristian Rodríguez i Toni Pérez –que en principi estava de baixa-, que han completat un hat trick cadascun. Pérez, a més, s'ha endut el trofeu al millor jugador del partit.

En l'altre partit destacat de la jornada, el combinat d'estrelles de l'OK Lliga femenina s'ha imposat al Biesca Gijón –actual campió d'Europa- per 3-1, amb dos gols de Berta Tarrida i un de Berta Busquets. El gol de l'honor de les asturianes l'ha anotat María Díez. Entre aquests dos partits s'han disputat dos concursos d'habilitats: el concurs de velocitat se l'ha emportat el jugador del Barça Pablo Álvarez, i el també blaugrana Marc Gual s'ha endut el concurs de precisió.

Pel que fa a la resta de la jornada, a banda de l'èxit de les xerrades tècniques sobre la pràctica de l'hoquei patins, també cal destacar la competitivitat que hi ha hagut en els tornejos de categoria prebenjamí i benjamí, que s'han adjudicat el CP Alcobendas i el FM Oviedo Roller, respectivament.

stats