Barça
Esports 23/08/2021

El soci del Barça torna de vacances per veure el Getafe

El club haurà de fer un sorteig després de rebre més sol·licituds que entrades disponibles per anar diumenge al Camp Nou

1 min
Braithwaite celebrant el seu segon gol contra la Reial Societat.

BarcelonaA diferència del que va passar fa quinze dies, aquesta vegada els socis del Barça han respost a la crida del club i ompliran totes les localitats disponibles per veure el partit de diumenge contra el Getafe (17 h). De fet, l'entitat haurà de fer un sorteig, ja que hi ha hagut més sol·licituds que no pas entrades disponibles: el club n'oferia unes 17.000 per als abonats, aproximadament.

L'aforament del Camp Nou, que voreja les 100.000 localitats, es veu reduït per la pandèmia al 30%. Però, en comptes de tenir 30.000 seients disponibles, la xifra oscil·la entre els 20.000 i els 22.000 (el 85% són per als socis i la resta per als compromisos del club). La raó són els requeriments de seguretat que dictamina el Procicat, sobretot pel que fa a mantenir les distàncies de seguretat a les graderies. És el mateix percentatge que en l'estrena a la Lliga contra la Reial Societat. De tota manera, i segons l'evolució de la crisi sanitària, el Procicat podria modificar a última hora la normativa i ser més o menys restrictiu amb l'aforament.

Contra la Reial Societat tan sols es van sol·licitar 15.280 entrades i el Barça va omplir la resta de l'aforament disponible venent-ne unes 2.500 a les taquilles. Aquesta vegada, la xifra és superior. El principal motiu és que molts dels abonats que eren fora el 15 d'agost ja han tornat a casa després de les vacances d'estiu.

stats