Futbol Català
Esports 28/11/2011

Mig Sporting Maonès, objecte de desig a Catalunya

La greu crisi econòmica de l'equip balear, que compta amb vuit futbolistes catalans, podria provocar el retorn de bona part d'ells a Catalunya

àngel Garreta
2 min
Raúl Capó podria tornar al Terrassa

BarcelonaUn dels equips més afectats per la crisi econòmica al grup català de Segona B és l'Sporting Maonès. L'equip balear, immers en la zona de descens i amb greus problemes per afrontar les nòmines de cada mes des de l'inici de la temporada, podria viure aviat una massiva sortida de jugadors o fins i tot la retirada de la competició. Aquest factor podria ser aprofitat per equips catalans de Segona B o Tercera a Catalunya, tenint en compte l'alta presència de futbolistes del país a les seves files.

El primer de sortir va ser el tècnic català Lluís Elcacho, que va presentar la dimissió fa un parell de setmanes, i va acusar greument la directiva del club balear de falta de responsabilitat en les seves funcions. Amb el mercat d'hivern a tocar i amb la peculiaritat que a Tercera Divisió es pot seguir fitxant sense límit fins al darrer dia de gener, molts equips busquen reforçar les seves files i ja han contactat amb jugadors catalans de l'Sporting. El cas més calent és el de Raúl Capó, jugador que ha militat a l'Europa, el Sant Andreu, l'Hospitalet i el Terrassa, entre d'altres. És precisament el conjunt egarenc qui podria anunciar en breu la seva incorporació.

No obstant això, l'equip maonès compta amb un total set jugadors catalans més al marge de Capó. Aquest són els porters Eloi Casals (anteriorment a l'Alcarràs i el Balaguer) i Óliver Sánchez (anteriorment al Prat i el Sant Andreu). Altres defenses com Capó són David Sánchez (exjugador de Badalona i Girona), Lluís Micaló (que havia passat pel Cassà i el Palamós) i Sergio Martínez (exfutbolista de Cornellà i Badalona). Al mig del camp hi ha dos jugadors més del principat, Genís Soldevila (format a la base del Balaguer) i Ton Alcover (sorgit de la Pobla de Mafumet previ pas pel juvenil del Nàstic).

stats