Esports 19/07/2015

Mick Fanning, tricampió mundial de surf, aconsegueix salvar la vida després de ser atacat per un tauró

Fanning participava en una competició a Sud-àfrica quan s'ha vist sorprès per dos taurons

Ara
1 min

BarcelonaMick Fanning, un australià tricampió del món de surf, participava aquest diumenge en una competició a Sud-àfrica quan s'ha vist sorprès per dos taurons. Fanning es trobava d'esquena, assegut a l'aigua, quan un dels animals l'ha envestit amb violència. En aquell moment ha començat una violenta batalla entre el tauró i el surfista, que intentava evitar la fatal queixalada. "Només veia les aletes", ha dit en declaracions als mitjans. Fanning ha aconseguit sortir de l'aigua sense patir cap ferida, però la competició s'ha suspès.

La lluita entre Fanning i el tauró ha quedat capturada en vídeo, ja que la prova estava sent emesa per televisió. El surfista li ha donat un fort cop a l'esquena al tauró i ha aconseguit escapar. Segons després, ell i un altre surfista, Julian Wilson, han estat rescatats de l'aigua per una embarcació.

La zona on ha tingut lloc l'atac està considerada com una de les més perilloses del món pel que fa al nombre de taurons. Ara fa dos anys, un surfista va morir després de patir l'atac d'un tauró en una platja propera.

stats