FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 04/11/2016

Touré i Seluk acoten el cap i demanen perdó a Guardiola

Un mes i mig després que el tècnic del City exigís unes disculpes públiques a l'agent del jugador, l'ivorià fa el pas per segellar les paus

Ara
1 min
Touré Yayá celebra un gol amb el Manchester City

BarcelonaTouré Yayá ha cedit. El futbolista ivorià ha fet el primer pas per refer les relacions amb el tècnic del Manchester City, Pep Guardiola. A través d'un comunicat a les xarxes socials Touré demana "disculpes" -en nom seu i "d'aquells que el representen"- al "cos tècnic i els treballadors del club" pels "malentesos" del passat.

"Aquelles afirmacions no representen el meu punt de vist sobre el club i la gent que hi treballa. Estic immensament orgullós de formar part de la història d'aquest club i vull ajudar el City a tenir més èxit. Visc per jugar a futbol i entretenir els seguidors", diu l'ivorià en el seu comunicat.

Les relacions estaven trencades per les paraules del representant de Touré, Dimitri Seluk, després que l'entrenador català deixés fora de la llista de jugadors inscrits per a la Champions l'ivorià. La tensió, però, ja venia d'abans, de quan tots dos van coincidir al Barça.

En la prèvia del partit de Copa de la Lliga contra el Swansea del 20 de setembre, Guardiola va traçar les línies vermelles a Seluk. "Fins que no demani perdó al club i als seus jugadors, Touré no tornarà a entrar a l’equip", va sentenciar el tècnic, que va tenir resposta immediata de l'agent als micròfons dels mitjans catalans. "Si vol guerra amb nosaltres, en tindrà", va llançar desafiant Seluk. Des de llavors ha passat un mes i mig sense que la "guerra" a la qual va fer referència l'agent es fes pública. Finalment, Touré i Seluk acoten el cap i demanen perdó, tal com havia exigit Guardiola.

stats