Esports 10/09/2013

Trias creu que la candidatura de Madrid va donar per guanyada la cursa abans d'hora

L'alcalde de Barcelona reitera l'orgull de la marca Barcelona i el seu bagatge en esdeveniments esportius

E.f.
1 min

FrankfurtL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s'ha refermat en la seves paraules sobre la derrota de la candidatura de Madrid per als Jocs Olímpics del 2020. Ha apuntat que els responsables van creure que ho tenien guanyat abans d'hora i es van equivocar.

En declaracions als periodistes al Saló de l'Automòbil de Frankfurt, on ha viatjat per presentar la nova furgoneta elèctrica de Nissan que serà taxi de Barcelona, Trias ha volgut treure importància a les seves paraules de dilluns, quan va dir que Barcelona era segurament la marca més preparada a Espanya per plantar cara a Tòquio o Istanbul.

"Les declaracions no les vaig fer per ofendre a ningú, sinó perquè menysprear i creure que ho tens guanyat amb ciutats de la talla de Tòquio és un error", ha insistit.

A més, ha reiterat que dir que Barcelona és una marca més potent no és cap ofensa sinó una realitat, i ha destacat l'experiència de la ciutat no només amb els Jocs del 92 sinó amb molts esdeveniments esportius com els recents Mundials de natació.

Trias ha assegurat que ell ha col·laborat durant tot aquest temps amb la candidatura de Madrid en allò que ha estat a la seva mà perquè tirés endavant i s'imposés. "Han fet una gran feina, però no sempre es guanya", ha afegit.

stats